Všichni by měli přemýšlet a rozumně se chránit. K tomu z mého pohledu ten páteřák patří, nebo začíná patřit. Používám ho jako chlap co na lyžích upadne jednou za několik sezón. A stráví na nich cca 3 týdny v roce. K snouwboardu versus lyže. Snowboardisté jsou většinou pomalejší a tudíž v případě prušvihu méně nebezpeční. Na druhou stranu mají často přehled jen o části prostoru před sebou a hůř ho ovládají. Chce to i při lyžování s nimi počítat. Já osobně mám strach, že někdy za nějakou hranou nějakého sedícího přehlídnu. A přiznám se, že mě pomalá jízda nebaví.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.