Tady právě u mě to fungovalo a bylo to ozkoušené, ale do toho se jim nechce a já to měla také jako pokusné tehdy ověřování povolené z krajského úřadu. Myslím si, že i učitelka by byla pro, ale horší je to s ředitelstvím a mají obavy. Opravdu by jen šlo napsat co za ten týden s ní mám probrat a pak jen přezkoušet. Tehdy mi to doporučovala paní učitelka a já jí říkala, myslíte si, že to zvládnu a po asi těch dvou měsících mě dokázala poznat a řekla určitě a fungovalo to. Byla prostě mezi námi důvěra a věděla, že já chci to dceru naučit a není v mém zájmu nějak něco finglovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.