Sjezdové lyžování podle mě nikdy běžný sport nebyl,drahé to bylo vždycky. Na základní i střední škole jsem měla spolužáky, kteří byli na sjezdovkách pouze během těchto výcviků.¨
Běžky, bruslení a turistika nejsou alternativou ke sjezdovému lyžování, jsou to úplně jiné sporty. Můj muž třeba na sjezdovkách nejezdí, ale jezdí na běžkách. Mě baví oboje. Syna taky.
Odpovědi budou různé od různých příjmových skupin. Mě týden v Čechách v penzionu přijde OK, doplněná pár výjezdy na nejbližší sjezdovky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.