| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lucul,
no zabezpečit....Teď jsme rok žili z rezerv, práce byla, ale nikdo moc neplatil, měl co dělat vydělat na hypotéku (máme vysokou, s poplatky a pojištěním asi 20 tisíc ~7~).
Teď se to tedy zlepšilo, že už je zase většina nákladů hrazená z příjmu, ale pořád ještě nám do příjmů před dvěma třema rokama několik desítek tisíc chybí ~d~.
Muž je informatik, konkrétně se věnuje medicínské informatice. Byly doby, kdy firma uživila tři informatiky a dvě rodiny se čtyřmi dětmi, teď zůstal muž sám a ještě má další půlúvazek jinde ~d~.
Já tedy nepracuju, ale to proto, že nás moje práce vyšla kvůli různému hlídání a zabezpečování fungování dráž, než byl můj příjem.

Jinak my zase skoro vůbec nejezdíme na výlety. Muž pracuje i o víkendech a když náhodou nedělá nic do práce, tak zahrada a barák chtějí hodně práce. Pomáhat nám nikdo nepomáhá...i když kecám, v létě na dva týdny a v zimě mezi Vánocema a Silvestrem si manželovo rodiče berou děti a my honíme resty. A teď nám tchýně zaplatila výměnu oken, protože chtěla, aby se to udělalo ještě za nižší sazbu DPH, potřeba už to bylo, co jsme tady....

Vlastně se máme dost dobře. Ale platit za lyže je mi stejně líto ~;).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.