Ano, vychází mi vstříc. ALe u nás to není o vedení, ale o kolegovo přístupu. Když měl malé děti on, já byla svobodná a hodně mu vycházela vstříc, teď se karty obrátili. Nemám nejmenší problém - odejít dřív, jít k lékaři.. ale ppokud mám na ten den vypsanou službu, jsem v práci a snažím se to směrovat na jiný dne. Když je pak v práci frkot, bývám tu hodně hodin přesas, což vidí vedení, takže s čerpáním NV není problém. Prostě u nás je to o dumluvě. Joooooo a děláme i víkendovky - so i ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.