Přidat odpověď
Ahoj holky. :-D
Děkuji za útěchu. Za ty roky tady na Rodině si vybavuji vaše příspěvky o synech/dcerách a dochází mi,že došlo i na mě. :-D
Jano,
jako bys psala o mě. :-D
U nás je to úplně to samý. Už i hodná a mírná N. má potřebu diskutovat a snaží se o to obvykle v tu nejméně vhodnou dobu,kdy buď spěcháme nebo nemám na její argumenty absolutně náladu,protože vím předem,jak to sončí pokud udělá co ona zrovna chce. Bohužel některé zkušenosti jsou asi nepřenositelné a tak je potřeba někdy je nechat,ať si tu "hubu" natlučou a otlučou. :-D
S tím sportem ti taky rozumím. Na golfu potkávám jednu holku (které je už dost přes 50) a má dospělé děti. Ta popadne svůj těžký beg a běží sprintem i do toho největšího kopce. Já za ní sotva funím s begem naloženým na velkém vozíčku. Uf. Je neuvěřitelná. :-D
No a jak jsem dopadla po poslední hře už jsem psala. Taková blbá náhoda a já tu teď tři týdny budu kysat ze sádrou na noze a buhví co bude pak,když je tam ta voda. Nevím jestli mi to budou tahat ven nebo se to vstřebá,ale spíš to vidím na tu první variantu. Br.
Mám pocit,že to se mnou jde z kopce. :-D
Jinak N. je v pohodě. Letos bude zkoušet přijímačky na gympl,ale nevím jestli půjde i kdyby je udělala,protože sama není přesvědčená,že tam chce. No a jinak bruslí. Jde jí to a navíc jí to i hodně baví. Jsem moc ráda, i když to pro mě znamená být taxikářem na plný úvazek a pořád někde mrznout. Kéž by u toho přežila pubertu. V oddíle se sešla báječná parta holek,která se navzájem podporuje a nepanuje tam žádná taková ta "vytahovací" atmosféra já mám tohle a umím tohle atd,což je opravdu milé.
Předchozí