Přidat odpověď
Jaká našeptávačka? Každá píše rady podle sebe. Sebe bys neoznačila za našeptávačku?
Jak už tu někdo psal, malé děti tolik nestojí - takže až povyrostou a budou stát víc peněz, ty dvě starší už budou soběstačné (např. za těch 7 let).
Navíc, zakladatelka (řídím se tím, co píše ona, vím, že je to subjektivní a její chlap by to třeba napsal úplně jinak) píše, že ona měla výdělek dobrý a dokáže "hrábnout", když je třeba - takže zřejmě se dokáže otáčet a vydělat, když je potřeba.
A kde je psáno, že děti z předchozího vztahu půjdou na vejšku? A kde je psáno, že je tam musíš živit? Mně rodiče dávali na vejšce peníze jen zezačátku, chodila jsem na brigády a po třech letech na VŠ už jsem se živila úplně sama. Dá se to. V dnešní době... a kdyby neměla čas makat při studiu, tak v dnešní době odjede na prázdniny do zahraničí (work and travel apod) a může si vydělat na celej školní rok. Tak to dělala kamarádka.
Já mluvím jen o tom, že tohle ji může sžírat celý život (ne ta mateřská touha, ta ji může přejít, když si ji rozumem zakáže), ale ten pocit, že to dítě bude jedináček a ona to tak nechtěla. Kdežto manžela snad nebude sžírat, že má děti 4 a ne 3.
Předchozí