ahojky, nečetla jsem odpovědi... měla jsem zcela stejnou situaci a podivej se do Nicku
už máme ty děti dvě
Manžel taky nechtěl, ale stále jsem o tom mluvila, pak sjem vysadila antikoncepci-ale VěděL to! pokud by to nevěděl, to bych si nelajsla....
nu, furt jsem kecala o tom, jak bude malý chudinka sám, když mu umřem, nebude mít nikoho...a bla bla bla... pak jsem to tak moc chtěla, že jsem se milovali snad obden no a v tom fofru a "rajcu" prostě zapomněl? nevim, možná ho chtěl taky, ale nechtěl si to přiznat. Každopádně nelituju! ani já ani on...sice má čas od času "hloupý řeči" tipu-nějak to nezvládáš, já říkal že dvě děti takhle brzo za sebou jsou blbost(jenže vzhledem k jěho věku myslím byl nejvyšší čas!-52 let)... vydržíš to. Když ale vidim, jak dcerku miluje, jak se s ní mazlí, tak mám pocit, že je fakticky šťastnej!
a že jsem udělala dobře. Podle mýho názoru prostě ty chlapi jen potřebujou remcat, když nemají náladu se zrovna o ratolesti starat, tak aby se mohli vymluvit, tys chtěla dvě děti, tak se holt starej...
já radím jdi do toho!