Já dala všem synflorix.Ani jsem nepřemýšlela. Reakce žádné.
Nejmladší automaticky, protože starší holky jsou často nastydlé. Ty dvě starší jsem očkovala dodatečně (v 6 a skoro 4 letech, to už stačila jen jedna dávka), protože v testech na alergu vyšla snížená obranyschopnost proti pneumokokům. Pravdou je, že od té doby je rýma jen rýmou a pokud kašel, tak je to brnkačka, oproti tomu, co to bývalo. Dříve každá rýma končila problémy s průduškami. On totiž pneumokok neleze jen do uší, ale cestuje i z horních cest dýchacích do dolních. U nás tedy zafungoval u obou starších holčiček. Jinak nejsem zastáncem proočkování. Holky nemají nic navíc. Ani žloutenku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.