Když před asi 2 lety přišel na trh Synflorix,chtěla jsem ho nechat naočkovat tehdy 3leté dceři.Doktorka volala až do Prahy na epidemiologii protože s touhle vakcínou neměla zkušenosti a pak mi řekla že ho mít nemůže,protože je jen pro děti do 1 roku.Takže máme 1 dávku Prevenaru bez reakce.A jsem moc ráda že ho má.Ve výtěru jí vyšel loni pneumokok,jen se ještě nevědělo jak agresivní kmen.A doktorka řekla že když je očkovaná tak můžu bejt klidná že to bude dobrý.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.