Jano a co vše na imunologii nabírali? Totiž ono v základních náběrech (IgG, IgA. IgE) to může být skoro OK, ale to nevylučuje jiný problém. Mám buněčnou imunitu skoro na úrovni člověka na hranici HIV a aktivního AIDS, přitom protilátky snížené jen rel. mírně. Ale potíže mám - z nemoci do nemoci, že bych byla třeba měsíc zdravá a ani na mě nic nelezlo (jako bolení v krku apod.) to nepamatuju roky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.