Precti si neco v tom odkazu, co jsem davala, vysvetluji rozdily, projit jeste par dalsich webu, kde lidi uz maji zkusenost s odstavnovanim vseho mozneho a ve vetsim mnozstvi, at mas vice ruzneho infa.
Pokud se chystas na michane stavy ovoce/zelenina, je vas doma vic - tak bych se bala, ze ty levnejsi to bez vypinani (zahrivani taky)nedaji.
Neporadi si treba s listovym spenatem, budes muset jablka odkrajovat jadrince(pri stave pro 5lidi jako u nas doma bych se zblaznila, kdyby to neodsypalo a musela bych kila jablek jeste odkrajovat z jadrincu), neporadi si s rybizem (delam v tom mem stavu na rybizove zele) atd..
Ten co mam, jeste zvlada homogenizovani - delani pasty z cehokoliv, coz jsem vyuzila u prcku, kdyz byly maly a treba kdyz potrebuju orisky (mandle) na pastu, jahody na dren apod..
Jsem navic liny clovek, takze ocenuju, ze je snadno rozebratelny a omyvatelny (kdyz to nenechas zaschnout teda:)).
Nevim, kde se daji vyzkouset, videt