| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jahalo, podívej se, já když ke mně chodili středoškoláci, jsem s tím problém neměla, ale fakt je, že pokud jde o normálního dětskýho praktickýho lékaře, tak naprosto chápu, PROČ někteří z nich prostě omluvenku nedávají.
Myslím, že to tu už někdo zmiňoval. On je sakra rozdíl, jestli máš plnou čekárnu nachlazených školkáčů, neprospívajících mimin atd atd atd atd, nebo jestli se ti tam každej den bude cpát X simulujících adolescentů, kteří chtějí omluvenku do školy. TOhle je jednoduchej způsob, jak tomu zabránit - a od psaní omluvenek do školy tam ten doktor fakt není, ten je tam od odbornější práce.
Takové ty řeči o tom, že "kvůli jednomu razítku nikoho neubyde" nějak nepočítají s tím, že pak nejde o jedno razítko.

Jak říkám, já bych na místě toho doktora pravděpodobně omluvenky vydávala. Ale chápu ty, kteří to nedělají.

A nikdo je k tomu nemůže nutit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.