kdoto,
dcera(11) vloni zkusila snowboard a letos si ho přála k ježíšku. Dohodli jsme se spolu,že dostane použitý,protože nevíme jestli jí to opravdu bude bavit. Její brácha snowboarduje,takže se mu chce vyrovanat. Vloni dostala kompletně novou lyžařskou výbavu,tak proto letos snowboard dostane ten první použitý. Na Aukru jsem sehnala krásný od Roxy,který nejeví známky opotřebení kromě občasného pidi škrábanečku,který se,ale velmi rychle udělá i na novém,jak jsem zjistila od syna. Koupila jsem jí ho za 3000,-kč i s Roxy vázáním. Chápej Roxy je teď u nás oblíbená značka. Pokud můžu radit udělej to stejně a na první jízdy jí ho pujč a nebo kup použitý. Na Aukru nebo m.m.b. jich najdeš mraky. Moje děti mají klasické vázání ne takové ty disky. Osobně tomu nerozumím,ale syn,když začínal jezdit,tak říkal,že disky ne a pak nám to říkali i v prodejně.
Pokud bys vybírala,tak značky jako Burton,Roxy, Nider jsou dobré a kvalitní.
Dcera má takovéhle vázání < img src=http://media5.picsearch.com/is?7fjuRp6-VOROzoBNy-lvlXUm3KjMtMs0LazQSEZ9hSU>
a snowboard jsme koupili podobný tomuhle.
Myslím,že je na výběr a,že je opravdu skoro zbytečné začátečníkovi kupovat nový. Tak Šťastnou ruku při výběru a ať se dárek dceři líbí.