Tak všem gratuluji k vícenásobnému štěstí. Sama mám zážitek se synem. Když se narodila dcera, tak mu byli 4 a pilně nakukoval do všech kočárů, které jsme potkali. Jednoho krásného dne takto nahlédl k dvojčatům a s nefalšovaným děsem v hlase pronesl: "No a tihle maj ještě ke všemu dvě" Doufala jsem jen, že ho jejich matka neslyší :-)
A ještě jednu - kolemjdoucích: dcera jako miminko byla černovlasá vlasatice, syn blonďák. (Dnes už jsou blonďatí oba.) A potkali jsme jednu "laskavou", která koukla do kočáru a pronesla: Jakpak to, že máš černovlasou sestřičku, když ty jsi blonďatý? Nevím jestli to mělo být na mě -jako kolik otců nebo co, ale ptala se syna.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.