| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jen nakukuju, jsem KO, totálně chcípám. Honzík měl laryngitidu, byl 14 dní doma a ted došlo na mne a Tomáška. Vojtíšek je zatím dobrej a Honza se ale taky moc necítí. Bolí mě úplně všechno. Zrušení školy samozřejmě zastupitelstvo odhlasovalo, zítra odpoledne je demonstrace, ale pochybuju, že by to rozhodnutí revokovali. ~n~
Ve čtvrtek jedeme do Strakonic na nefrologii snad na poslední kontrolu s V., zároveň jsem si tam minule objednala i T., protože se pořád počůrává ~a~ , sice to spíš bude psychickýho rázu, ale vyloučit se nejdřív tohle musí. Pak nevím, co bude dál.
Jinak Vojtíšek je šikovnej, začátkem července se posadil, pár dní na to už stál. Skoro dva měsíce chodí, leč v knížkách nebo na věci zatím neukazuje a ani k tomu zatím nemá sebemenší tendence. Fascinujou ho šuplíky, tak jsem si objednala zarážky, jen nemužu Honzu přesvědčit, aby je tam navrtal (že prý nebude vrtat do novýho nábytku - vždyť je to schovaný vevnitř, proboha ~q~ ).
Jdu dát malýmu véču, tak zatím!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.