| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jeeeeeeeeee,ahoj Ivco,to mam radost,ze jsi se ozvala~g~
Chudinka Honzik s tou laryngitidou,ja nejak ziju v iluzi,ze takhle velkych deti uz se netyka,ale je pravda,ze jsem na ni driv taky trpivala.Tak at jste brzy zdravi a hlavne at to nepostihne Vojtiska~;((~;((~;((
u nas klasika rymy a skrabani v krku a Alex mel asi pred mesicem 6.detskou nemoc.

S tou zakladkou me to moc mrzi~n~umim si predstavit,jak by nas tady mrzelo,kdyby zrusili zdejsi pobocku zakladky(je jen do 4.tridy).A uz ted mi je lito,ze od paty tridy bude muset jit Misa celkem daleko do takovy osklivy obrovsky skoly a buhvi s jakou ucitelkou~a~

Vojtisek je strasne sikovnej s tou chuzi!!!!~e~~g~je fakt,ze Misa taky chodil brzo,ale Alex si dal radne nacas,zacal tak ve 14 mesicich a poradne se rozesel az v 15.Takze kazdy dite je fakt jiny~6~
Ty obrazky a knizky bych vubec neresila,vzdyt mu jeste nebyl ani rok!U nas to prislo najednou,tak kolem 14.mesice.A mluveni teda nic moc,mama mi nerekne,tatovi rika TA,babicce BA,atd...ale asi v deseti mesicich rikal krasne tata i mama~d~

A u nas novinka~8~ - jsem ve 14.tydnu,kdyz byl Alexovi rok,tak jsme si prestali davat pozor,s tim,ze treti dite vyhledove ano a mne by fakt nenapadlo,ze do dvou mesicu bude hotovo,kdyz jsem byla predtim oficialne neplodna,Alex vznikl z 2.IVF po skoro 3 a 1/2 letech...~8~
Nejdriv jsem to celkem rozdejchavala,ale uz jsem se s tim smirila a trochu se i tesim,i kdyz spis se bojim,jak budu zvladat dve mimina a drzyho pubertaka k tomu~t~
a bude to prekvapko~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.