| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nejsem rozvedená, ale, však víš, rozcházeli jsme se po 10 letech, byli jsme spolu od 14, neměla jsem skoro vzpomínky bez něj.

ALBA:
co se dalo, jeho fotky jsem jemně odstranila, je pravda, že s manželem nemůžu sdílet krásný vzpomínky z cest, nepochopil by, že ač jsme tam s ex byli spolu, tak jen poprvé to byla opravdu romantika... tak se k nim občas vracím sama.

Byla jsem po rozchodu nějakou dobu sama, tak jsem si nějaké vzpomínky utvořila. (To doporučuju! Neměnila bych to, ale to období bylo taky krásné na 100 !!! Ne jako mamka, která jde ze vztahu do vztahu a průsery se na ni jen nabalují).

Občas si vzpomenu, ale to je normální, jen o tom se současným chlapem nemluvím, sdílet mohu s kamarádkou a to třeba i dobré vzpomínky. Ona taky na některé bývalé lásky vzpomíná se mnou, nejlíp, když se picnem samy dvě doma :-)

Jak to dělá moje mamka po 2 rozvodech? Normálně, ona všechno těm chlapům vykdáká a i tak se o ni rvou ~e~ chlapi jsou někdy FAKT divní ~t~~t~~t~

Jiank nějakou dobu po rozchodu jsem se utápěla ve vzpomínkách, ale kupodivu i když jsem byla přesvědčená, že můj život bez miláááčka vyhasne, za pár měsíců mi vlastně bylo líp než předtím v pos.aném vztahu ~k~

takže žádný stres, ono to fakt jde a někdy děsivě snadno ~k~~k~~k~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.