| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Máme ji asi rok, sice je větší ale přijde mi skladnější než klasický friťák, který mi díky tomu teď leží ve skladu prázdný. Řízky chci zkusit tento víkend, ale hranolky rozhodně nejsou gumové, rozhodně jsou chutnější než z klasického friťáku a hodně záleží na typu hranolek. Podle mých zkušeností jsou nejlepší ty úplně obyčejně-bývá tam paradoxně nejméně tuku. Jinak na předsmažené už nemusíš ani ten olej již přidávat, ale já tu lžíci dávám-hranolky jsou pak takové hezčí na pohled.Dá se to dobře čistit, i dát do myčky-některé části. Za mě jedině ANO.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.