Máme ji asi rok, sice je větší ale přijde mi skladnější než klasický friťák, který mi díky tomu teď leží ve skladu prázdný. Řízky chci zkusit tento víkend, ale hranolky rozhodně nejsou gumové, rozhodně jsou chutnější než z klasického friťáku a hodně záleží na typu hranolek. Podle mých zkušeností jsou nejlepší ty úplně obyčejně-bývá tam paradoxně nejméně tuku. Jinak na předsmažené už nemusíš ani ten olej již přidávat, ale já tu lžíci dávám-hranolky jsou pak takové hezčí na pohled.Dá se to dobře čistit, i dát do myčky-některé části. Za mě jedině ANO.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.