| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jak to tady tak všechno čtu,tak pomalu,ale jistě zjišťuji,že jsme na tom snad nejhůř z Vás,a proto se mi vynořují otazníky proč tomu tak je,učit se nechce,donutit ho je velký problém,s bídou uděláme úkoly,natož pak něco procvičit,to dostává záchvaty vzteku,že to dělat nebude,nechce se mýt,nechce si uklízet,nechce dělat nic jiného než sedět u pc a televize,to je prosím jeho celý svět,je mu jedno,jesti pro něj někdo přijde,ať jde ven,stává se to málokdy a když už někdo přijde,tak kluk ven stejně nejde,aby si vzal knížku,nebo něco kreslil,tak to bohužel,jistě se ptáte,co tedy dělá,když nejde ani pc ani televize-přivádí mně pomalu,ale jistě k infarktu,je schopen se dvě hodiny vztekat a házet vším možným,proč nemůže koukat na tv nebo být na pc,např předevčírem měli za úkol čtení,řekl,že číst nebude,tak jsem mu řekla,že dokud nepřečte,že k pc nepůjde,věřte,nebo ne,vydržel se mi vztekat a prosit a nadávat ať ho tam pustím od tří hodin do sedmi večer,když pochopil,že to opravdu jinak nepůjde,tak vzal tu pitomou knížku-jak on říká,za tři minuty to přečetl a šel na pc,jenže za ty 4 hodiny já jsem byla psychicky na dně,je mu všechno jedno,je mu jedno,jestli umí nebo neumí počítat,je mu jedno,jestli je nejhorší ve třídě,všichni okolo jsou blbí,jenom on je chytrý,to už snad není ani diagnoza,to je zřejmě povahový rys,zhoršuje se den ode dne,ve druhé třídě neví,jak jdou za sebou dny v týdnu,neví,které dny jsou volné a kdy se chodí do školy,nevím,k čemu to mám přičíst,protože dle iq testů,je v pásmu středního průměru,v něčem horší,v něčem lepší,ale celkově působí velmi naivně,říct mu cizí člověk pojď,ukážu ti auto tak půjde s kýmkoliv kamkoliv,celý den běhá po bytě a nezastaví se,do toho neustále mluví a hučí,pořád vydává nějaké zvuky,skáče,tancuje,točí se na hlavě,asi mně brzy mrskne,přestávám mít sílu na tyto jeho výjevy,dělá to pochopitelně i na veřejnosti,chvílemi mi připadá jak kdyby vyrostl v pralese a důslednost,na kterou dbám od jeho tří let,protože už tam byl problémový,jako by se ani nepoužívala,zažíváte alespoň někdo něco podobného?Já toho kluka nemám za co pochválit,na co sáhne to zkazí,všude všechno vyleje,rozlije a jak stoluje,to snad ani nebudu popisovat,ani zvířata by toto nedokázala,nabídli mi jeho hospitalizaci v psych,léčebně,začala jsem o tom přemýšlet........

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.