Prosím zda by mi někdo neporadil s nájem ní smlouvou majitel chce podepsat smlouvu jinou i když už dva roky slibuje že si vše vyklidí mi když jsme se nastěhovali tak jsme mu dovolili že můžeme mu to nechat tak rok aby si vše vyklidil ted jsme tu 3 vánoce a nic se neděje a pořád jsem chodí a buzeruje mne že je to nehezké od něj to on nevidí ted jsi tam zamknul garáž a půdu a opět nic nevzal pryč myslím si že platím nájem za užívání celého prostoru a né jenom jeho část mohl by mi někdo poradit co stím jaké máme vlastně práva ve smlouvě je že jsem jednou tak za měsíc půjde skontrolovat zda se tu něco neničí s tím já souhlasí ale v létě tady svařoval a obtěžoval sobotu neděli a mi jsme nemohli ani pořádně venku sedět protože jsm neneměli žádné soukromí ,ted pořád jezdí krmit tu svoji havět a to přitom už to měl mít vyzabíjený děkuji všem kteří mi pomohou nebo napíší.Iveta
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.