| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

evelino,

jak píše Pawla, dojdi tam za náma, tady píšeš vše veřejně, my jsme tam zamknuté a můžeme probírat osobnější věci...

Mmch, nechci se tě dotknout ale sama mám vypozorované že když jsem já nabroušená, zlá, prostě nemám svůj den odráží se to na dětech, na všech, at mají adhd nebo jsou zdravé...zkus trošku zapracovat na sobě, bud pozitivní, motivuj ho, tohle negativní není normální, on samozřejmě může mít poruchu chování a asi ji má ale i s tím se dá pracovat, s takovým přístupem to nebude mít jednoduché a ani nechci domýšlet jak bude fungovat v dospělosti...s tím prostě musíš něco udělat..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.