nám dělala testy cars koordinátorka z spc, ale já mám z nich pocit že oni dokážou dg autismus jenom u jasných případů, aspergerův syndrom už jde trošku mimo ně...u Ondry to jde poznat podle chování, jak vystupuje...celý popis as aktivní typ na něj sedí..
Na tom prvním sezení mi psychiatr řekl že stopro autismus tam je a myslí si že je asperger a ted jak jsme odcházeli tak říkal že on opravdu chováním směřuje k as, psycholožka mu ho dg po hodině hraní a povídáním s ním, já jsem ji ani o mém podezření neříkala...takže u nás tam je..snad nebude mít v pubertě problémy, oni mívají deprese atd...psychiatr říkal že hodně ovlivní škola a prostředí..a že on je teda pozitivně nalazený..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.