| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobré ránko.

Ajko,
vidím,že kromě radosti z domečku máš i starosti,tak držím palce,ať je brzy líp. Plánujete jednou v domečku bydlet a nebo to bude jenom chaloupka? Já vím,že vás čeká hromada práce,ale počkej,až to budeš mít všechno hotové a přizpůsobené,jak si to sama přeješ. To je pak paráda. Malou vypustíš na zahrádku a nemusíš se bát,že ti vběhne pod auto. Přesně si to pamatuju,když jsem měla malého P.,tak jsme přijeli na barák,zavřeli branku,on už se svlékal od brany do naha a lítal tam po zahradě jenom tak. To byla fakt pohoda.

Já si užívám bez sádry i když noha pořád dost bolí. Nicméně stihla jsem napéct všechno cukroví,které jsem si naplánovala a teď už ho jenom musím poslepovat a nazdobit a mám hotovo. Pak už jenom dokoupit pár dárkp pro děti a zbytek rodiny letos dostane obálky předem,protože s tou nohou fakt nemůžu a ani nechci nikde courat. Nerada bych tu sádru měla zpět.
No a doma je to jako po výbuchu,protože manžel začal instalovat satelit a rozvádět kabely po pokojích,takže je všude hromada krabic,rozstrkaných věcí atd. Nějak bylo nějak bude stejně to za mě nikdo neuklidí,tak to holt uklidím,až to dodělá.Letos mi to vůbec nepřipadá,že mají být za pár dní vánoce. Kdybych neviděla v obchodech výzdobu a kolekce,tak si myslím,že je spíš jaro.
Ani nemám nějakou vánoční náladu.
Za chvilku musím vyrazit do obchodu a koupit dětem alespoň nějakého mikuláše. Byli jsme sice v Drážďanech,ale tam bylo mraky lidí a mě se s tou sádrou fakt nechtělo hopkat po obchodech,takže letos poprvé nic nemám připravené.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.