Před časem jsem byla na pohovoru na uklízečku do sportovního zařízení. Byla jsem v užším výběru, ale neprošla jsem. Pak jsem sehnala práci jinou a ted jsem koukala, že na stránkách mají opět inzerované volné místo a to dokonce 3 x . No ale je to lepe placene než to co mám ted a celkem váhám. Co myslite, proc jsou volna 3 mista najednou? Co vim, tak nic noveho neotvírali. Jit tam znovu na pohovor? Nejsem si ale jista, jestli o to místo stojím..poradte..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.