Přidat odpověď
dcerka 19 měsíců dostala k mikuláši adventní kalendář s čokoládou. každý den, dostane miniaturní čokoládičku z okénka. dnes dostala a chtěla ještě. schovala jsem kalendář do skříně a začalo rodeo. malá křičela kůůůů kůůů kůůůůů a otevírala si šuplata a lezla na linku ke zmíněné skřínce. nabízela jsem jí jogurt, ovoce, piškot, pití- nic. jen kůůů a pláč až přestávala dýchat. chovala jsem jí náruří, odvedla k hračkám, vysmýkala se mi a zase lezla na linku. u toho stále ten pláč, který se měnil v záchvat vzteku. lehala msi na zem stylem že s sebou o tu zem práskala. narážela do skříní, mlátila mne i okolo sebe. tak jsem jí to kůůů nakonec dala. u starších dětí tohle neznám a tak si říkám, je takhle malá, ještě neumí poslouchat, pochopit, ale je už natolik chytrá, aby se naučila, že tímto dosáhne svého? udělala jsem chybu? co by jste udělali na mém místě? malá snědla kůůů, vyčistila jsem jí zuby, vykoupala a ona už cestou do postele usínala vyčerpáním. tolik ji ti zmohlo. ted si vyčítám. měla jsem jí to dát hned. ale bojím se, že se naučí cokoli si takto vynucovat.
ja se zachovat při podobném záchvatu? švagr dával dceru pod studenou vodu, což mi přijde šílené.
Předchozí