Máme od O2 trio služeb - výhodnější, že toho odebíráme víc. O2 TV nepoužíváme jako základní - víc a na běžné koukání používáme klasický digitální příjem ze společné antény, O2 TV využíváme na Eurosport 1+2 příp. dětské kanály, Slováky, dokumentární kanály... a jsme s nimi spokojení
Jediné co nás poslední měsíc dost vytáčí jsou byť krátkodobé, tak časté výpadky netu. Jsou to minutové záležitosti, ale otravuje to život. Už nám jednou odpustili část platby netu a chystám se jim napsat mail, že bychom totéž očekávali i tento měsíc. Navíc teď nabízejí pro nové zákazníky zdarma nebo za 1 Kč router na ten 16MB net (snad to píšu dobře) a my stávající bychom za něj měli platit 990 Kč. Takže jsme se s mužem domluvili, že jim "pohrozíme" výpovědí služeb a za krátký čas bychom se zase objednali a dostali bychom router...
Podle mě k tomuhle zákazníky tlačí
JInak jsme u O2 spokojení. Nedávno jsem chtěla koukat na Eurosportu na skoky na lyžích a nešla TV. Tak jsem volala na O2 linku a v neděli mi sem měl přijít technik do hodiny od mého volání! U Karnevalu, který jsme dřív měli se objednávalo za několik dní, ale určitě ne do hodiny jako u O2