Co se Kenwoodu týče, kvalitě věř... já to řešila přes profi kuchaře
- u nás fakt, když už tak už, tudíž těsto na buchty ze 2 kil mouky, což jsou na konci 3,5 - 4 kg k zadělávání atd.
Knedlíky podobně a kdo se s tím má rvát v té míse. Knedlíky navařím, zamrazím atd.
Ale vybírala jsem opravdu už výkon na konci a železné /nerezové/ mísy i lopaty.
Netvrdím, že užíváme denně. Bábovku, sníh do rolády, roládu prostě ručním mixérem, ale u nás chlapi rádi to, po čem se od pusy práší, takže buchty, koláče, knedlíky, těžký těsto a to fakt po dávkách nebo špatně zaděláno a mám mozoly nejen já i manžel.
Meleme vlastní strouhanku a to ve velkém a maso... tam taky používáme. Jinak nesklízíme, abych řezala, krájela, ale využili jsme při nakládání zelí struhadlo až až.
Dobré na štrůdl, pekla jsem 8 nohavic (to i rozdáváme) na jablka, bramboráky taky pácháme v rokli (kdyby to samo ještě smažilo, bylo by to fajn
)
Opravdu je to o tom, co je třeba a co od stroje čekáme. U nás zadělávat z kila mouky... je o ničem.