Dryjádo,
a prosím tě, můžu se zeptat - kam jdou tvoje děti na ty odběry? Taky do Mlynářský?
Naše dětská doktorka dcerce ty odběry udělala v ordinaci, je na tohle dobrá, ale např. moje obvoďačka mi na rovinu řekla, že mi tak drahé odběry dělat nebude - a přitom už jsem měla 2. zápal plic za sebou a dobře věděla, že dcera má mykoplazmata a chlamydie. Já si dojela na polikliniku Na Dlouhém lánu a tam jsem si ty odběry zaplatila - dávala jsem si teda jenom chlamydie pneumonie (ty plicní) a pak chlamydie psitaci (ty ptačí) a stálo mě to skoro 3 tisíce. Ta mykoplazma se mi pak potvrdila na tom plicním v nemocnici.
Ty výsledky právě nejsou hned, ale tak nejdřív do 14 dnů až 3 týdnů. Budu na vás moc myslet, ať to máte všechno dobrý. Třeba to máte jenom virové. Budu moc ráda, když pak napíšeš - třeba sem do diskuze.
Přeju hezký nedělní podvečer a rychlé zotavování.
P.S. Vím, že je to otrava doma, ale my to měli o to horší, že dcerka prodělávala ten zápal plic a zrovna nastupovala do 1. třídy. Zameškala půlku září a starší to chytila v půlce října a zameškala 14 dní na gymplu - ta chudák neměla ani pořádnou rekonvalescenci, už tak 14 dní chybět na gymplu - měla z toho hlavu jak škopek, že to nedohoní. Musela dopsat všechny testy, zkoušení, nevěděla, čím začít.
Tak moc zdraví sousedka