| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

četla jsem zběžně diskusi.... no mystik perlí.. to jsou plky, dotaz byl na ty, kdo na samotě bydlí
já jo, miluju to tu, jsem tu dva domy, jinak vesnice 5OOm a město 7 km Praha 2Okm..děti dojdou v pohodě od busu, od vlaku je musím přivézt, to je jediná nevýhoda..ale jedno už bude mít brzy řidičák...zjistila jsem, že děti vozím stejně, jako kamarádky z města... ptž z kraje města jim taky nejezdí bus,
studna je nevyčerpatelná, topíme zmíněnými peletkami, na kotel jsme dostali dotaci, sníh odklízí fréza, psy máme, zloději zatím nebyli..
dcera říká,že by brala ještě větší samotu....v létě jsou poblíž chataři a to je na ní už rušno...~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.