| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

slunce, já zase mám problém s manželovým otcem a jeho rodinou, pravidelně se nám sem sáčkují na nocleh, ač bydlí ani ne hodinu cesty autem... a to prostě bez ohlášení se spaním a tak.. já jsem velice vyčerpaná, posledních pět let skoro nespím, mám třetí nespavé a velice velice aktivní dítě, k tomu je manžel po operaci páteře.. a já chodím ještě na půlúvazek do práce.. takže jsem totálně grogy... nehodlám letos připustit a už dva roky zpět jsem si to prosadila, že tu spát prostě nebudou. Bohužel je to manželův otec.. ale náznaky taky nepomáhají, tudle se tady chtěli usadit na spaní a já mu říkám, že klidně at přijedou, ale bez spaní, že syn má oslavu narozenin a on že mu to nevadí, ale mě to vadí... jeho žena chodí spát ve 20:00 obsadí tím hernu pracovnu a děcka tu často při oslavě mívají děti až třeba do 23h a hrajou v herně na wii a hry.. a jančí a řičí.. a to jako budou zticha... ?

a letos mě to taky čeká.. manžel není schopný mu to říct, i přesto že to je jeho rodina, on jen řekne, snad mají nějakou soudnost, jako že je manžel po operaci.. ale tím to tak končí.. takže zase budu za nepříjemnou a zlou já, ale je mi to fuk, přes svátky budu mít jen jeden den volný a to 26.12. rkom toho máme dost příbuzných a oni by nám zabily den a půl.. ze dvou což teda nejde.. a já mezi svátky budu chodit do práce a ještě jsem si vzala navíc, aby když je manžel na neschopnece nám nechybělo tolik peněz, takže odpočinek budu potřebovat víc než kdy jindy.

prostě si vymez hranice... já u své rodiny s tím problém nemám u manželovi jo, ale spíš z toho důvodu, že mám pocit, že to má řešit on, je to jeho rodina, ne moje.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.