| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky by mě nikdy nenapadlo, že co se vdám, už nikdy nebud mít na vánoce klid ~d~
Dokud jsme neměli děti, ještě jsem to nějak zvládala, ale teď už několikátý rok podobně jako ty cítím nervozitu a zklamání už dopředu. Už asi 7 let bydlíme v jednom paneláku s tchánem, nedávno se k nám do vchodu přistěhoval i švagr... Co tu bydlíme, automaticky se k nám zve vždy ještě s někým (různě babi, děda, prastrýc), ze začátku jsem ráda pohostila, ale .....já bych ráda třeba zpívala koledy, dívala se na vánoční pohádku, místo toho si vyslechnu, jak děti rozmazlujeme hodnotnými dárky (např. jízdní kolo ~q~)a poslouchám tlachy narcistického tchána, který k nám zve své široké příbuzenstvo i další dny (protože u sebe nemá uklizeno), pohádku jsem neviděla asi 10 let, protože kolem osmé ještě navíc dorazí tchyně (nežije s tchánem už dlouho) s přítelem a ze slušnosti zůstanou jen do desíti, což už já jsem úplně hotová.....takže klid a pohoda mě asi čekají až po smrti (mojí nebo jejich)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.