| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

angreste, ja v PaP nakupuji temer vyhradne ve slevach, diky jednorazove vetsimu nakupu pred lety jsem v tom jejich VIP klubu a mam tak moznost nakoupit v "predslevach", tudiz kdyz je jeste velky vyber a ceny byvaji levnejsi i o 40% oproti puvodnim cenam, tak to celkem jde.
Navic jsem lina to shanet nekde jinde,, kdyz tady to mam pohromade, ale verim, ze urcite se to da sehnat levneji. Pred casem jsem dokupovala nejake doplnky k robotu Kitchen Aid, ktere oni zrovna nemeli na sklade a na jednom cukrarskem webu jsem je taky ziskala za cenu o poznani nizsi.Ale my mame kuchyn uz celkem vybavenou, tak toho uz moc nekupuju, protoze ty jejich veci vydrzi temer vecne. Vim i o tom jejich outletu ale jeste jsem tam nebyla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.