Přidat odpověď
Syn mi takhle kašle od začátku roku.Neustále rýma a kašel. Ale opravdu pořád. Vyzkoušeli jsme kde co, nezabral ani Imunoglukan. Dětská doktorka si s náma už nevěděla rady a tak mi doporučila kombinaci Citomix + Guna-Lympho. Prý je to něco mezi homeopatikami a léky, prý byla na školená a právě tato kombinace se doporučuje u malých dětí.Vyčistí to lymfatický systém a nastartuje imunitu. Pojišťovna ale nic nehradí,jedny stojí 270,-Kč a Citomix-to jsou takové kuičky, které se dávkují 3-0-3 denně, což vystačí asi na 13 dnů. V této kombinaci se má užívat 4-6 týdnů, potom se dává jen udržovací dávka.Je fakt, že syn po 14 dnech užívání přestal kašlat a rýmovat ze dne den, ale teď už zase trochu pokašlává, ale oproti tomu, jak kašlal před tím, žádná hrůza. Taky jsme navštívili doktorku, která se zabývá celostní medicínou, která nám udělala podrobné testy z krve na potraviny a vyšlo nám, že synovi t.č. vadí všechny druhy masa kromě ryb.Prý má hodně oslabenou imunitu. Takže maso zkoušíme alespoň částečně nahradit sojovým a rybami. Blbé je, že syn je masový a ryby mi nechce jíst vůbec. Ale uvidíme, snad se to zlepší.
Předchozí