Chtít vyplatit z firmy která je moje jen z poloviny a to jen papírově a defakto tam má největší hodnotu práce manžela je podle mě nesmysl.Manžel nechá firmu padnout a založí si jinou.Pokud je fakt dobrej tak zákazníkům bude uplně jedno název firmy která mu službu poskytne vždy je to o lidech.Nebo se taky sekne nechá se zaměstnat za min.mzdu a smůla.Já bych chtěla od manžela 25tis.alimenty s tím,že se děti nebudou dělit, budou u mě a manžel je bude mít jak chce a bude se podílet na větších platbách(hory,tábor....) ,zůstane mě byt,auto a peníze rezerva rok.Takže po menších úpravách bych s manželem souhlasila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.