| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pro lidi, kteří mají nedostatek fantazie a píšou tady o traumatu, kterého se údajně obávám, musím uvést, že nejsme televizní maniaci a určitě to není první ani poslední den, kdy jsou deti bez Večerníčku ~;). Není problém pustit jim pohádku (dokonce i se znělkou) na PC, čteme před spaním každý den.

Spíš mi vadí to povinné truchlení pro všechny bez rozdílu věku. Měla jsem televizi puštěnou po poledni nějakou dobu a vypla jsem ji, když některé scény a komentáře běžely po třetí. Já si pana Havla vážím a jsem mu vděčná za spoustu práce, kterou pro tuto zemi vykonal. Ale obávám se, že už po dnešku budem Havlem poněkud překrmení, prostě čeho je moc... Myslím, že by si to takhle sám nepřál.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.