Lassie, asi jsi mladší než já....já mám JF vtisknutého jako kladnou osobu. Prostě tak mi byl představen a tak zůstal, i když samozřejmě informace různé se ke mně po revoluci také dostávaly. No a VH taktéž. Kladný hrdina, o kterém se šíří všelicos. Je jen na mně, jestli si ho nechám znechutit nebo ho dál budu považovat za klaďase anebo to nechám vyšumět. Sám JF snad neudělal nic špatného. Špatné bylo, co z něj udělal režim a proto byl také později zavrhnut. Nic to nemění na tom, že byl symbolem určité doby a také symbolem boje za svobodu ve 2. světové válce. Jestli v tom vidíš něco špatného, pak se nediv, že někomu se nelíbí představa VH jako symbolu boje za svobodu v roce 1989.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.