| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Anett,
já bych řekla, že vadí....jen se ne vždy založí téma....a hlavně, nenajde se dost těch, co se jim to líbí, aby se těm, co se jim to náhodou nelíbí, postavili na odpor ~;).

Já si vážně myslím, že kdyby stejné téma bylo založené zítra nebo za týden a netýkalo se Václava Havla, tak když už se někdo ozve, bude spíš zakladatelku chlácholit, než do ní hučet jak si dovoluje být nespokojená s tím, že není Večerníček ~d~.

Jako jo, je to téma víceméně zbytečné, ale takovou bouři mohlo vyvolat jen dnes....

A jak jsem psala, třeba u mě jen představa VH na všech kanálech ČT místo pocitu smutku nebo nějaké piety spíš vyvolala vzpomínky na vtipy a srovnávání s dobou předrevoluční....

A to si VH, bez ohledu na to, jaký vztah k němu mám, podle mě nezaslouží ~d~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.