Přidat odpověď
Roya, já nevím...
mi opravdu nepřijde, že tady někdo dělá z Havla kult... (znám jen Anantu, která ho obdivuje zcela nekriticky, ale ta tady včera nepsala...)
jinak tu psali lidé, kteří ho obdivují i z jeho chybama, spousta těch, co ho nemusí vůbec (včetně mě) ... ale o tom to vůbec nebylo... ale o tom, že aspoň průměrně inteligentní člověk by měl mít nějakou soudnost, pokoru a úctu k právě zesnulému a jeho rodině... a to je to, co Hrouda absolutně vřera neměla, tedy spíše naopak
a mi nevadí ani v TV, ani v diskusích apod., prostě na co se nechci dívat, nedívám se, co číst nechci, nečtu... v TV běží věčně kde jaká kravina, v podstatě tam celý den běží kraviny, takže když jeden den se to nahradí pořadí věnované Havlovi, tak mi to nevadí...
zbytečně tady chytračíš... Hroudu přeceňuješ a ostatní podceňuješ... kdyby stejné příspěvky napsal někdo jiný než Hrouda, tak bys to možná pochopila lépe, o co šlo, takhle jsi zbytečně zaslepená
ne o to, co si kdo myslí o Havlovi, ale o základní pravidla slušného chování (více jasněji už to napsat neumím)
......
původní diskuse byla tedy o úplně něčem jiném, ale to byl opravdu jen malicherný povzdech
Předchozí