Přidat odpověď
myslím že zakladatelčino tvrzení je hodně černobílé, ale život je pestrý a tak se to takhle zjednodušeně nedá říct. Nejspíš to tvrzení má pouze za účel "rozpoutat" vášnivou diskusi na téma JSEM/NEJSEM SOCKA
Bydlím v paneláku asi 8 let, předtím s našima v rodinném domku ve městě na pidipozemku, ještě předtím s našima v papundeklové bytovce ale s obr zahradou. Spíš teda inklinuju k bydlení v domě kde je okolo zeleň a taky míň lidí. Na panelák jsem si musela docela dlouho zvykat. Ale - máme tu dost parkovacích míst, vzrostlé stromy, hřiště na fotbal a dětské s prolejzkami, naše "sídliště" čítá 3 paneláky, do centra městečka je to 5 minut hodně pomalé chůze. Musím říct že jsem si docela zvykla. Byt jsme si předělali dispozičně i materiálově tak aby nám vyhovoval, je to sice pořád stejných 60m2 ale lepší uspořádání dělá docela podstatný rozdíl v uživatelském komfortu. Letos proběhla akce "zateplení", takže i technické parametry domu se docela zlepšily (nová okna, dveře, výtah a tepelný komfort). Ne, nepřijdu si jako socka. Zato je tu ve městě několik domů (ať už rodinných nebo bytových) kam bych fakt nechtěla jít bydlet - ať už kvůli poloze domů (ve frekventované zatáčce), kvůli sousedům (no, asi nejsem dostatečně pro-sociální) a ani kvůli stavu těch domů (jsou technicky v hodně špatném stavu a i přesto se jejich ceny pohybují přes 1 mil. Kč).
Předchozí