| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já panelákový byt mám a jako socka si rozhodně nepřipadám. Bydlíme na kraji Prahy uprostřed lesoparku, kde jsou rybníky, hřiště pro děti i dospělé, minigolf, cyklostezky, metro je od nás kousek a za dvacet minut jsem v centru, pokud mám zájem. Dům je revitalizovaný, všechno v něm je zbrusu nové, papírové stěny tu rozhodně nemáme a jediné, co je skutečně slyšet je vrtačka. Dá se tu pohodlně zaparkovat. Byt jsme nedávno rekonstruovali,takže vypadá docela dobře. Stavět dům se mi nikdy nechtělo, jednak máme chalupu kousek od Benešova, jednak mám už dospělé děti a tenhle byt bude pro nás dva na stáří velký ažaž. Takže není panelák, jako panelák.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.