Přidat odpověď
Janino,
ano našemu mladému už bylo 14 a kalhoty musíme kupovat v dospěláckém oddělení,protože z dětského už nějak odrostl.:-D No ona už ani N. není ta malá holčička i když je pořád dost malá a drobná. Díky krasu zesílila(svaly) a začíná se jí měnit postava. Už jí taky za pár měsíců bude 11. Hrůza,jak to letí.
No a našemu psímu miminku byl už taky rok v listopadu. už to není žádné miminko,ale velká hnědá obluda. :-D Je to hroznej puberťák. Díky tomu,že jsem si pošramotila tu nohu,tak jsem s ním teď nemohla na cvičák,tak trochu zlobí- tahá. Já mu to,ale brzy zatrhnu. :-D
Vidím,že i ty si s pejskem užíváš. Baruška už je naštěstí dobrej po té anabázi s tím průjmem a alergií na nějakou potravinovou složku v krmivech konečně máme jistotu,že Hills a Royal Canin mu dobře sedí a je v pohodě. Byla to,ale fuška najít co mu sedne a vyléčit ho.
No a s nohou se to má tak,že je to výrazně lepší,ale pořád to dost bolí. Hlavně,když víc chodím a namáhám to. Už druhý týden hledám termín,kdy si dojdu na kontrolu,ale nějak zrovna není čas.Třeba vyšetřím chvilku zítra nebo pozítří.
Za pár dní jsou tu vánoce,tak všichni zabrzdíme a budeme odpočívat. :-D Vzhledem k tomu,že N. dostane snowboard,tak to bude asi odpočinek aktivní i když nevím jestli si stopnu na lyže i já. Brusle jsem zatím ze sklepa nevytáhla i když jsem je měla v ruce. Pak jsem si vzpomněla,že si nemůžu vzít ani boty na podpatku,abych neměla bolavou nohu a zandala jsem je zpět. Takže sportem ku zdraví neplatí!!!! :-D
Předchozí