Ahoj čimičáci:) - my jsme skoro taky - páč synek tam chodí do školky - Korycanská - do těch našich dvou ho nevzali protože hodně dětí(pokud nemám auto, každý den strávím na trase dovom- školka práce 3 hodiny!
- při plném pradovním úvazku na 8 hodin si lehce spočtěte, kolik času mi na moje dítě zbývá...
, pokud auto mám, jsou to stejně téměř dvě hodiny denně)..a to je další věc proti těm stavbám - není tady absolutně žádná kapacitně dostačující infrastruktura - školkou a školou počínaje, obchody konče...
a už vůbec nemluvím o tom, že magistrát je proti výstavbě, památkáři magistrátu jsou proti výstavbě, jediný kdo byl pro výstavbu byl stavební odbor a pan bývalý starosta MŠ P8 (že já je volila! modrý ptáky jarabáky!) - jsou tam kolem toho takový čachry machry, jakože se stavebníkovi dají naše připomínky (stovky připomínek), a on podle nich upraví svůj stavební plán ...
... fakt super!.... na a třešnička nakonec, kdepak si myslíte, že je po volbách bývalý starosta MČ P8 - ano, je to nový vedoucí výstavby na Magistrátu!!!!
KOrupce jak sviňa - to jsem schopna poznat i já, blbka!
Pořád bojujeme, no... a pevně doufáme....už jsem to prohnali několikrát televizí, ale fakt už je to totální bezmoc!
Jinak ty naše Písečné byty - my máme 3+1, jsou fakt pěkně řešené - jako málokteré, troufám si říct - kupř obývák má 5x6 metrů - to nemá kolikrát ani nikdo v baráčku....
a ten výýýhled - vidím z okna na Pražský hrad, Strahov, Juldu-Fuldu, na Vltavu... Novoroční ohňostroj máme jak na dlani.... ale jestli nám před oknama postaví tu obrovskou barabiznu, uvidím tak maximálně někomu do bytu...