| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

HM, ja jdu za ucelem, ne za znackou. Laky na nehty mam ruzne (ted posledni Orly), rtenky mam taky ruzne (naposledy PUPA, mam spoustu gelovych rtenek v tuzce od Oriflame, ty miluju), pudr Estee Lauder, tvářenka asi L""Oreal, stínů mám obří krabici různých značek, podle toho, co zrovna potřebuju (teď taky nově PUPA, ale moje nejoblíbenější jsou zářivě barevné pigmenty dovezené z Číny asi za 20Kč...asi to bude z mletých zvířat nebo co~t~). A řasenku používám už leta takovou tu stříbrnou Telescopic od L""Oreal, ta mi vyhovuje po všech stránkách. Make-up nepoužívám, stačí mi Pan stick od Max Factor.

Měla jsem dřív líčidla Dior atp., ale nějak jsem v tom tu přidanou hodnotu nenašla~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.