| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím všechny milé mladé "staroušky"!

Těší mne, že diskuse zase ožila. :-)
Sice na Rodinu ze zvyku nakukuji celkem často, ale málokdy mám potřebu něco dodat nebo napsat.
U mne vše při staronovém, tj. jedno dítko dospělé (není na VŠ .. jak jsme před rokem probírali - Hortensie a Janino) + jeho vážná známost :-), dvě střídavé těžko řiditelné střely (právě vycházejí ZŠ), jeden úžasný přítel.
Na stárnoucí kolena se ze mne stal workoholik (stíhám "kariéru", než zesenilním), takže Vánoce jdou mimo mne tak, jak nikdy - naštěstí mé dvě rodiny zvládají velmi dobře, takže máme stromečky (ozdobené), cukroví vyměněné za vánočky, které společně s přítelem produkujeme v (prý) úžasné kvalitě - bezva relax pro mne.. dárky jsem nějaké také stihla nakoupit; úklid také dorostenci zvládli na obou frontách.

Takže - šťastné a veselé!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.