V dubnu mi končí rodičák, firma do té doby na 99% zkrachuje, v lednu se budou podepisovat výpovědi. Nejspíš bych měla mít nárok na odstupné? Nejsem si úplně jistá. Nicméně práci hledat nemůžu, protože školka bude až v září, takže mě čeká pracák. Na podporu nárok nemám, protože jsem byla 3 roky na RD, takže životní minimum nebo existenční minimum? Jsou to ty 3 tisíce nebo se k tomu připočítavají i děti (jedno nad 6 let a druhý pod 6 let?). Díky :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.