Já ho mám už pár let a jsem maximálně spokojená. Už v základní sestavě máš několik nástavců a dají se objednat další. Já v tom míchám těsto,zadělávám na karbanátky a vůbec všechny takové ty matlavé práce. Dělám v tom strojkové cukroví a fakt je to supr pomocník do kuchyně. Problém s tím,že by neutáhl vymíchat těsto jsem nikdy neměla. Je to fakt pohoda. Hodím tam bílky a o víc se nestarám,protože pak jenom vytáhnu nádherně ušlehaný sníh. Hodím tam suroviny a zase si můžu jít po svém a vytáhnu až hotové těsto. Fakt supr pomocník.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.