Katko, mám už druhou myčku Bosch a nemůžu potvrdit tvoje slova,že by to byl šunt. První jsem měla 8 let a stále fungovala. Odešlo mi,ale těsnění a oprava by stála jako půlka nové,tak jsem si koupila novou. Teď jí mám třetí rok a funguje zase dobře. Možná jsi měla jenom smůlu. Já mám doma každý výrobek od jiné značky. Říká se,že každá firma umí něco,ale myčku mám Bosch už druhou. Kromě toho mám tři roky toho robota Bosch a taky pohoda. Nic jiného od téhle značky nemám,tak nemůžu soudit,ale co mám funguje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.