| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jani, ale to víš, že to jsou stále maloši a navždy pro mě asi zůstanou~t~. Vždyť víš, že nemám ráda označení "trojčata" a na jiné pojmenování jsem zatím nepřišla, tak jestli chceš, sem s nápady~;)
Co se týká práce, já žila v domnění, že jsi nastoupila už dávno přede mnou, nemělo to být loni před koncem roku? Psala jsi, že děti jdou do školky, ty do práce, prostě úplně nový život. Že to nevyšlo jsem netušila~6~
Ale neboj, asi nepřišel ještě tvůj čas a věřím, že si tě štěstí najde. Já taky stále nevěřím, že jsem našla práci (bez praxe, se 4 dětmi)... a dokonce tak rychle. Sice "po haluzi", ale asi to byl osud.Nejprve našla práci moje mamka, i když to vypadalo beznadějně a nakonec velkým zázrakem i já. Na konci prázdnin jsem byla na jednom konkurzu, bylo to s dojížděním, mamka měla pomoci vyzvedávat děti, to místo jsem teď říkám naštěstí nedostala, protože ona začla pracovat a já bych byla nahraná a představ si, do měsíce jsem měla místo 2 km od domu, děcka 200m od mého pracoviště školku, pracovní dobu tak, že si maloše vyzvedávám sama... prostě neskutečné štěstí~:-D
A k tobě dorazí taky, neboj~;)
Takže do nového roku přeji celé Tvé rodince hodně zdraví, pohody, veselí a Tobě co nejdřív novou práci~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.