Žádám proto, že mám žádost. Můj manžel mne také žádá, nerozkazuje mi. To, že někoho o něco požádám dle mého nemá vliv na nevychovanost ( naopak, jednám s dotyčným s respektem, já něco chci ) - je to o důslednosti, nastavení hranic, toho jak se chovám já k dětem ( tedy jaký vzor mé děti převezmou ). Nemusím proto užívat ani fyzické tresty aby z někoho vyrostl vychovaný, seběvědomí, soběstačný jedinec. Jinak mne nepřestane překvapovat kolik lidí stále zaměňuje pojem respekt a strach.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.